Biography

Outoja tilanteita / Strange situations

Ilman huumoria olisi mun mielestä vaikeampi  elää. Näkövamman kanssa on sattunut ja tapahtunut niin paljon hassuja asioita. Milloin olen tervehtinyt tuntematonta ihmistä tuttavallisesti, pyytänyt vierasta ihmistä mukaani, tai tarrautunut jonkun käsivarteen kiinni. Olen myös penkonut toisen ostoskärryjä ja pyytänyt mallinukelta anteeksi. Enkä ole ehtinyt aina edes mainita etten näe. Nolo tilanne, mutta jälkeenpäin naurattaa.  En edes tiedä monesko kerta oli, kun istuimme mieheni kanssa Oysin odotushuoneessa. Odotan pääsyä kontrolliin. Tilanne on edelleen vakava, eikä oikeasti naurata yhtään. Jostain ihmeen jutusta saadaan kuitenkin niin kova naurukohtaus joka ei millään meinaa loppua. Mietin, että lääkäri luulee mun seonneen, jos en nyt rauhoitu. Vihdoin viimein saadaan tilanne hallintaan ja pääsenkin lähes samantien huoneeseen. Lääkäri tutkii ja toteaa, että nyt voidaan varata uusi aika leikkaukseen.

Without humor, I think it would be harder to live. So many funny things have happened and happened with a visual impairment. When I have greeted an unknown person in an acquaintance, asked a stranger to come with me, or clung to someone’s arm. I have also rummaged through another shopping cart and apologized to the mannequin. And I haven’t always had time to even mention I can’t see. Embarrassing situation, but afterwards laugh. I don’t even know how many times there was a time when my husband and I sat in Oys ’waiting room. I look forward to gaining control. The situation is still serious and there is no real laugh. However, there is such a loud scene of laughter in some miracle thing that there is no end in sight. I thought the doctor would think I had eaten if I didn’t calm down now. I finally get the situation under control and I get to the room almost immediately. The doctor examines and finds that a new time can now be set aside for surgery.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *