Biography

Ei vaihtoehtoja / No choices

Epäonnistuneesta leikkauksesta huolimatta yritän elää mahdollisimman normaalia elämää. Eniten harmittaa se, kun tarvitsen aina kuskin sama minne menen.

Olen mieheni kanssa kaupassa, kun törmätään tuttuihin. Vaihdetaan kuulumisia, ja kysytään miten olen jaksellut. Vastaan, että päivä kerrallaan mennään, johon saan vastauksen ”kyllä minä en jaksaisi”.  Hymähdän vaisusti, en  jaksa edes sanoa mitään. Mietin vain, että eipä mulle ole muita vaihtoehtoja annettu.

Despite the failed surgery, I try to live as normal a life as possible. The most annoying thing is when I always need a driver the same wherever I go.

I am in the shop with my husband when I come across acquaintances. Let’s exchange the stories, and ask how I’ve dealt. I answer that we go one day at a time, to which I get the answer “yes I wouldn’t be able to”. I smile softly, I can’t even say anything. I just wonder that I have not been given any other options.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *