Biography

Sattuu / Hurts

Herään naisen ääneen. Yritän avata silmäni, mutta sattuu liikaa. Kerrotaan, että silmän edessä on suojakilpi, joten ei tarvitse säikähtää. Minut on juuri leikattu ja viety heräämöön. Saan herättyäni hetken vielä odottaa ja minut viedään sitten huoneeseeni. Millään en jaksaisi odottaa, että kilpi otetaan pois ja saan nähdä taas valoa. Mutta se hetki ei ollutkaan sellainen mitä odotin. Turvonnut, punainen silmä. En nähnyt sitä, mutta tunsin sen kivun lisäksi. Purskahdan lohduttomaan itkuun. Leikkaus oli epäonnistunut.

I wake up to the woman’s voice. I try to open my eyes but it hurts too much. It is said that there is a shield in front of the eye, so there is no need to panic. I have just been cut and taken to the wake-up room. When I wake up, I wait a little longer and then I’m taken to my room. By no means could I wait for the shield to be removed and I to see the light again. But that moment was not what I expected. Swollen, red eye. I didn’t see it, but I felt it in addition to the pain. I burst into inconsolable crying. The surgery had failed.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *