Biography

Näky / Sight

Tunnen miten kohoan ylös. Pikkuhiljaa korkeammalle ja vielä yhä korkeammalle. Katson alas ja näen kaiken tarkasti; meidän talon, naapurit ja kaikki mitä ympärillä on. Olo on niin hyvä, vaikka en ymmärrä mitä tapahtuu. Avaan silmät ja tajuan ettei se ollut unta, vaan olen hereillä. Näen tämän saman näyn kolme kertaa ja lisäksi myös muita, aina kolmesti toistuvia näkyjä.

Käperryn sohvan nurkkaan, on hiljaista. Tunnen miten sisimmässäni on syvä rauha, olen kuin turvassa. Rukoilen välillä mielessäni, välillä ääneen. Tuntuu kuin Jumala olisi siinä ihan lähellä. Hymyilen ja toivon ettei tämä tunne loppuisi koskaan. Ihan hassua oikeasti – elämäni kauhein tilanne, kun en näe mitään, mutta silti on vaan uskomattoman hyvä olla. Ja ei, en ole syönyt mitään rauhoittavaa.

Päivät ja viikot kuluvat ja pääsen pian taas leikkaukseen. Kukaan ei tiedä miten leikkaus tulee onnistumaan, vai onnistuuko ollenkaan. Silti tunnen uskomattoman rauhan sisälläni; en pelkää – uskon ainoastaan.

I know how to get up. Little by little higher and still higher. I look down and see everything closely; our house, our neighbors and everything around us. Feeling so good, even though I don’t understand what’s going on. I open my eyes and realize that it was not a dream, but I’m awake. I see this same vision three times and also other, always three times.

Curling up on the corner of the couch, it’s quiet. I feel within me is how deep peace, I am as safe. Sometimes I pray in my mind, sometimes out loud. It feels like God is just there. I smile and hope this feeling never ends. It’s really funny – the worst situation in my life when I can’t see anything, but it’s just incredibly good to be. And no, I haven’t eaten anything sedative.

The days and weeks are passing by and I will be back for surgery soon. Nobody knows how or if the surgery will succeed. Still, I feel incredible peace within me; I’m not afraid – I just believe.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *